Wisselende resultaten

  • 14 november 2016

Gisteren kwamen alle teams in actie. Thuis in Sint Geertruid stonden maarliefst 3 wedstrijden op het programma.
’s Ochtends om 10.30 uur speelde het 2e elftal thuis tegen VV Hellas. In een gelijkopgaande wedstrijd liken de mannen van Hendry Warnier na een late tegentreffer aan het kortste eind te gaan trekken. Echter na de laatste tegengoal toonden de mannen in het groen veerkracht en werd het laat in de wedstrijd nog 3-3. Alle drie de doelpunten werden gescoord door Richard Smeijsters waardoor hij ook terecht werd gekroond tot Man of the Match!

De dames speelde om 11.00 uur op het ”onderveld”. Na de pijnlijke nederlaag vorige week uit bij Caesar  was het taak om 3 punten te pakken en de aansluiting met de top niet te verliezen. De dames schoten als een speer uit de startblokken en dit resulteerde al snel in een aantal grote kansen. Uiteindelijk kwamen de dames na een mooie aanval op 1-0 door een knap doelpunt van Demi Curfs.

Het derde speelde uit bij SCG tegen het hoog geklasseerde SCG. De nummer 2 van de ranglijst bleek een maatje te groot. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de mannen onder aan de berg.

Het vierde elftal speelde ’s middags thuis om 14.00 uur tegen RKASV 5. Door het 2-2 gelijke spel klimmen de mannen van trainer Wum Lambie naar de 4e plek op de ranglijst!

Het eerste elftal speelde ’s middags uit bij FC Gulpen. Na de ruime overwinning van vorige week tegen VV De Heeg was het taak om weer 3 punten te pakken om een goede reeks neer te zetten. In het begin hadden de mannen in het groen moeite met het bespelen van het kunstgras. In de eerste helft waren de grootste kansen voor de gasten uit Sint Geertruid. Uiteindelijk was de ruststand 0-0. Na rust werd FC Gulpen sterker, maar toch bleven de Boys ook grote kansen krijgen die er helaas niet in gingen. Uiteindelijk kwam FC Gulpen middels een doelpunt uit een vrije trap op voorsprong, 1-0. De mannen van trainer Enrico van Ginneken knokten tot de laatste minuut maar trokken helaas aan het kortste eind.

1 Reply to "Wisselende resultaten"

  • sjaak
    14 november 2016 (20:35)
    Reply

    en de jeugd?


Got something to say?

Some html is OK